Fashion by AnKoko

Trenuci koji traju večnost | Jesenje venčanje

Sharing is caring!

“Jednom se udajem!” – ako vas zanima koliko sam puta izgovorila tu rečenicu u poslednjih par meseci, bilo bi me sramota da odgovorim. Svesna da ne može sve biti savršeno, nisam je štedela, pustila sam mašti na volju i dozvolila sebi da budem razmažena na dan kada svi zaborave tvoje ime i zovu te kratko i jasno “mlada”. Dobro, de, razmažena VIŠE nego inače. Posle godinu dana priprema, što psihičkih, što finansijskih, što fizičkih (čovek bi pomislio da je lakše naučiti par jednostavnih koraka plesa) septembar je doleteo u zagrljaju poslednjih dana leta.

I ranije sam pisala o tome koliko volim ovaj mesec, njegovu toplinu i mir kojim odiše. Ima u jeseni mnogo više od suvog lišća i kiše, pa se kockice same slože. Dekoracijom su dominirale nijanse bordo i tamnozelene boje, ublažene pastelnim i malo nežnijim tonovima, uz par ručno rađenih rustičnih detalja. Zamisao je da bila venčanje bude opušteno, prirodno i zabavno poput naše veze – dovoljno klasično, začinjeno jedinstvenim i ukrašeno sa puno smeha i ljubavi.

Jer, ipak su to najbitniji sastojci, zar ne?

To je ono što ostaje kada se slegne prašina, kada se “rasturi” rodbina i kada ispratite i poslednjeg prijatelja koji je zbog vas putovao satima. To, par pogleda koje je uhvatio fotograf, i trenuci za pamćenje. Trenuci za čitavu večnost.

Odelo: Butik “Skockan” (Facebook, Instagram)
Venčanice: Studio “Lilla” (Facebook, Instagram)
Fotografija: Foto Video “Boce” (Facebook, Instagram)
Lokacija: Hotel “Đerdap”, Kladovo
Frizura: Salon lepote “Beauty time”, Olja Popović (Facebook, Instagram)
Ukras za kosu: Metamorphose shop
Bidermajer: Nataša Novaković (Instagram)
Šminka: Marija Janošević (Instagram)

 

 

 

 

Sharing is caring!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.